Endelig kontroll på GDPR

En liten bedrift trenger ikke å bruke 80 000,- kroner på GDPR. Det finnes en enklere løsning.

Kom deg raskt opp på et minimumsnivå med hurtigstartsguiden GDPR S.O.S. ~ som hjelper deg steg-for-steg hele veien gjennom.

Les referanse

Hvorfor trenger du akkurat dette GDPR-kurset?

Du blir trygg på at
du gjør det du skal

Hvor mange artikler, nyheter og innlegg har du lest om GDPR? Og hvor mange seminarer, kurs og foredrag har du vært på? Er du klokere - eller mer forvirret?

Dette kurset gir deg kunnskap og forståelse for GDPR - forklart på et ikke-teknisk, ikke-juridisk språk.

Du tar personvern
på alvor (og det vet
kundene dine)

Det vet også leverandørene og samarbeidspartnere dine. 

Og de som kommer på 
tilsynskontroll til deg. 

Kontroll på GDPR -
i dag og i fremtiden

Og alle de artiklene, kursene og foredragene - hvor mange gir deg kunnskapen og verktøyene til å fortsette det gode GDPR-arbeidet, fremover?

Det gjør dette kurset.

I over et år prøvde jeg å få bedriften min "GDPR-klar", men det var umulig å få oversikt. Det var utrolig frustrerende, og tok mye tid. Derfor var det en enorm lettelse å finne Rie, som forklarte GDPR på en enkel (og engasjerende!) måte.

Vi fikk tilbud fra advokater på 75 000,-, men klarte oss fint med nettkurs og rådgivning fra Bedre Bedrift – til en brøkdel av prisen. Jeg kunne senke skuldrene og bare følge en oppskrift, og slapp å bekymre meg for om jeg gjorde feil.

Det er fantastisk å slippe å stresse med GDPR nå, vite at vi har kontroll, og at vi klarer å opprettholde dette selv fremover! Nettkurset anbefales på det varmeste, og er verdt hver eneste krone.

Frode Bjørnevik
Eier og daglig leder, Mahoom.no

Se pakkeløsninger

En løsning tilpasset din bedrift

Selv om kravene i GDPR i stor grad er de samme, uansett om du har én eller 3000 ansatte, er liten eller stor, er det forskjell på hvor mye du trenger å gjøre, og hvordan du skal gå frem. 

Legg igjen kontaktinformasjon, så kan vi ta en uforpliktende prat. Behovet ditt definerer løsningen som passer deg best. Dataene dine behandles i tråd med personvernerklæringen.

Få et pristilbud

Moduler i kurset

Modul 1

Vi starter med en grunnleggende innføring i GDPR: 

  1. Hvorfor GDPR?
  2. Sentrale begreper og definisjoner, med quiz!
  3. Relevante lovverk og kilder
  4. Etabler et GDPR-prosjekt

Modul 2

I denne modulen får du en praktisk øvelse for å lage en oversikt over personopplysninger du behandler i virksomheten din.

Og, du skal i gang med et av de viktigste dokumentene i GDPR-arbeidet ditt: behandlingsprotokollen

Modul 3

I denne modulen skal vi gjennom ganske krevende stoff; internkontroll, informasjonssikkerhet og tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak. Heldigvis er stoffet lagt opp på en praktisk måte, steg for steg, inkludert en nyttig mal.

Modul 4

Alt som har med databehandlere å gjøre:

  1. Om databehandleravtaler
  2. Geografisk område og nødvendige garantier
  3. Databehandlerens sikkerhetstiltak
  4. Innhente databehandleravtaler

Tidligere kunder mener

Fra kurs og foredrag i 2018:

"Jeg har vært på et par kurs før, hvor det var mye knotete teori. Dette kurset utmerket seg ved at det var veldig konkret og forståelig. En del teori her også, men knyttet til flotte eksempler. Rie var helt super!"

"Profesjonelt utført, og midt i blinken for oss som er en liten og nyoppstartet bedrift!"

Se priser >>

"Ellers meget godt fornøyd med kurset. Kursholderen har nok satt seg godt inn i dette, og vet hva hun snakker om. Hun startet kurset med å presisere at hun ikke er jurist, og sånn sett ikke gjør krav på å ha "fasit" på tolking av de forskjellige lovene. Jeg tror det er et godt poeng at hun presiserer det, men jeg tror likevel hun har god greie på både lovene og alt det andre med GDPR. Jeg er godt fornøyd med kurset."

"Et morsomt og lærerikt GDPR-kurs."

"Dette må man bare ta alvorlig, takk til Rie for en folkelig fremstilling av GDPR, i kortversjonen riktignok"

"Nyttig og nødvendig kunnskap, spesialtilpasset gründere og startups!"

"Kurset kan anbefales på det sterkeste!!! Rie er superflink og meget dyktig og hjelper virkelig selskaper som er i startfasen"

Book en uforpliktende prat

Har du spørsmål? Lurer du på om kurset er riktig for deg, og din bedrift? Ta kontakt, så ringer jeg deg for å diskutere akkurat dine behov.

Modul 5

I denne modulen skal du gjøre ferdig behandlingsprotokollen! 

  1. Kilder, kategorier av registrerte, og formål
  2. Rettslig grunnlag
  3. Oppbevaring/sletting, og deling av personopplysninger

Modul 6

Alt du trenger for å kunne oppdatere eller skrive en personvernerklæring, inkl. cookie policy, og maler:

  • Cookies (informasjonskapsler) og bruk av analyseverktøy
  • Slik skriver du en personvernerklæring

Modul 7

Vi går gjennom noe mange er opptatt av; e-postmarkedsføring, inkl. andre relevante lover og regler, for her er det mye mer enn GDPR som spiller inn. Vi går detaljert gjennom markedsføringsloven § 15, rettslige grunnlag, og dokumentasjon du er nødt til å ha fremover.

Modul 8

Modulen handler om hvordan du skal ivareta pliktene dine, med fokus på:

  1. Registrertes rettigheter
  2. Tilsynskontroll fra Datatilsynet
  3. Rutiner for å håndtere henvendelser og tilsynskontroll

Modul 9

I denne modulen avslutter du GDPR-prosjektet, og legger til rette for at du skal klare å holde deg GDPR-klar fremover, inkl. en mal for rutinebeskrivelse.

  1. Rutiner fremover og gode tips
  2. GDPR årsavslutning
Prisoversikt

Om meg

Hei! 

Jeg heter Rie Aleksandra, og gjennom Bedre Bedrift hjelper jeg små bedrifter å drive effektivt, lønnsomt og profesjonelt.

Jeg har brukt mange hundre timer på å sette meg grundig inn i GDPR, og spesielt det som gjelder små bedrifter. Jeg holder kurs og foredrag, og bistår også bedrifter 1-til-1 med å få kontroll på GDPR. 

Jeg vet at jeg kan hjelpe deg også.

Fra tidligere har jeg over 12 års erfaring med strategi, prosjektledelse og forretningsutvikling - i Norge, Norden og i Midtøsten. Min styrke ligger i strategi, orden og systemer, og det å omsette kompliserte områder til enkle, steg-for-steg prosesser som andre kan følge.

Dette kurset er lagt opp akkurat slik, og jeg er sikker på at det vil hjelpe deg med GDPR i bedriften din også. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Rie Aleksandra Walle
Eier og daglig leder, Bedre Bedrift AS

Min CV på LinkedIn

Priser

Velg pakken som passer deg og ditt budsjett best!

"Kjøp nå" for umiddelbar tilgang til kurset, eller betal med faktura (bruk knappen under)

KUN KURS

10 000,-

EKS. MVA.

Nettkurs & BONUS: 
hurtigstartsguide: "GDPR S.O.S."

Mappestruktur

Mal for behandlingsprotokoll

Mal for cookie policy og personvernerklæring

Mal for tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak

Mal for rutinebeskrivelser

KJØP NÅ

Grøsser du ved tanken på å gjøre alt selv?

🤯

Bedre Bedrift AS skreddersyr en løsning for bedriften din, fra minimumsnivå, til full kontroll på GDPR:

Utfylling og kvalitetssikring av behandlingsprotokollen 

Mal og/eller utfylling av:

Prosjektplan

Rutinebeskrivelse for innsyn, retting og sletting (henvendelser fra registrerte)

Rutinebeskrivelse og mal for avvikshåndtering

Og mer - tilpasset din virksomhet.

KONTAKT MEG
BETAL MED FAKTURA

Ekstra hjelp og verktøy

Arbeidsark, sjekklister, maler og mye mer!

I dette kurset får du alle verktøyene du trenger for å jobbe deg raskt og enkelt gjennom GDPR-arbeidet: 

  • BONUS:  
    hurtigstartsguiden "GDPR S.O.S."

  • Arbeidsark til kartleggingsøvelsen
  • Mappestruktur

  • Mal for behandlingsprotokoll

  • Mal for cookie policy og personvernerklæring

  • Mal for tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak

  • Mal for rutinebeskrivelser

Betal med faktura.

Velg pakken som passer ditt behov best. Usikker på hva du trenger? Ta kontakt for en uforpliktende samtale. 

Merk at bestilling via dette skjemaet er bindende. 

OBS! BESTILLING ER BINDENDE!

Hvem er kurset for?

Et GDPR "grunnkurs" skreddersydd for småbedriftseieren, som dekker de viktigste pliktene dine (og litt til!)

Nedenfor ser du en liste over virksomhetens plikter, ifølge Datatilsynet.no. Dette kurset er laget for små bedrifter med rollen "behandlingsansvarlig", og dekker ikke områder som sjelden er relevant for en liten bedrift. (Men, det dekker også mer enn GDPR, med en hel modul dedikert til markedsføring på e-post!)

Internkontroll er ikke spesifikt for GDPR, og et skal du ha på plass så lenge du har minst én ansatt eller er underlagt visse lover. Kurset gir deg likevel en praktisk og forståelig tilnærming til både internkontroll og informasjonssikkerhet. 

NB! Kurset kan ikke anses som juridisk rådgivning. Du har fremdeles et selvstendig ansvar for å sette deg inn i GDPR, og ellers sørge for at du driver i tråd med alle lover og regler som gjelder for deg.

Datatilsynets sjekkliste

Virksomhetens plikter, og hva nettkurset dekker:

Spørsmål og svar

Du kan betale med kort eller med faktura. Hvis du betaler med kort får du umiddelbar tilgang til kurset. For betaling med faktura gis tilgang umiddelbart etter registrert innbetaling, og senest innen én virkedag. Ved tilsendt faktura er betalingsfristen på 7 dager. Merk at bestillingen er bindende, og det er ingen angrerett på kjøpet. 

Nei. Kurset er rettet mot bedrifter/næringsdrivende, og det er ikke angrerett på kjøpet. Bestillingen av kurset er bindende, dvs. at når du sender inn bestillingsskjemaet forplikter du deg til å betale fakturaen (som blir sendt ut senere). Les mer i vilkårene.

Nei, hele summen må betales med en gang, men du har 7 dagers betalingsfrist etter at du mottar fakturaen, hvis du velger den betalingsmetoden.

Tilgang til kurset gis umiddelbart etter registrert innbetaling, og senest innen én virkedag. Da får du tilgang til alle modulene, og alt innholdet i kurset. 

Nei. Selv om kurset er for bedriften din, så er tilgangen til kursportalen personlig. Kunnskapen du tilegner deg fra kurset, og malene som skal brukes i bedriften, kan du selvsagt dele med eventuelle ansatte du har. Les mer i vilkårene.

Fordelen med et nettkurs er at det starter når du vil! Du får tilgang til alt innholdet med en gang innbetalingen er registert, og du har fått tilsendt brukernavn og passord. Men, jeg anbefaler at du bestemmer deg for hvilken dag du skal begynne, når du senest skal være ferdig, og at du setter av tid til å gjennomføre det!

Hvis du ikke har gjort noe med GDPR fra før av, bør du sette av en ukes tid til å jobbe deg gjennom kurset, med 2-4 timer per dag. Tiden varierer veldig ut fra kunnskapsnivå og hvor komplisert virksomhet man har, og er derfor vanskelig å anslå. Ta gjerne kontakt for hjelp med å vurdere hvor lang tid det vil ta for din bedrift.

I utgangspunktet er kurset lagt opp som selvstudium, men om det er kursspesifikke ting du lurer på, så hjelper jeg deg selvsagt! Men, med mindre du har kjøpt rådgivningspakken kan jeg dessverre ikke bistå med rådgivning for din konkrete virksomhet. Dette må i så fall kjøpes separat. Ta kontakt for timepris og tilgjengelighet.

For spørsmål rundt nettkurset kan du sende meg en e-post på nettkurs[krøllalfa]bedrebedrift.no eller ringe meg på 95882744. 

Ansvarsfraskrivelse

Nettkursets tema er GDPR, ny personvernforordning, som er en del av personopplysningsloven. Rie Aleksandra Walle, som har utviklet og selger kurset i regi av Bedre Bedrift AS, har ingen juridisk utdannelse eller bakgrunn. Kurset gir således ikke juridiske råd eller veiledning av noen art. Alle råd, dokumentasjon, maler, informasjon m.m. må behandles deretter. Ved å akseptere disse vilkårene anerkjenner du denne ansvarsfraskrivelsen.

VILKÅR FOR KJØP

Les gjennom disse vilkårene for kjøp av nettkurset GDPR gjort enkelt for små bedrifter («nettkurset» eller «kurset»), fra Bedre Bedrift AS («Bedre Bedrift», «vi», «oss», «vår» eller «vårt»), med org.nr. 921 119 224 MVA.

Ved å kjøpe nettkurset godtar du («kunde», «kjøper», «du», «deg», «dine» eller «ditt») disse vilkårene, og vi forutsetter at du også har gjort deg kjent med hvordan vi behandler personopplysningene dine, som beskrevet i vår personvernerklæring.

Vår kontaktinformasjon Bedre Bedrift AS v/ Rie Aleksandra Walle, PB 61, 1416 Oppegård, e-postadresse: nettkurs[krøllalfa]bedrebedrift.no

Ditt personvern

Vi tar godt vare på dine personopplysninger! Når du kjøper et nettkurs hos oss ber vi om følgende informasjon fra deg:

  • Fullt navn, firmanavn, org.nr. og postadresse, slik at vi kan sende deg faktura
  • E-postadresse, slik at vi kan gi deg tilgang til kurset, ev. sende fakturaen elektronisk, og invitere deg til nettmøter i forbindelse med kurset
  • Vi oppbevarer dataene dine så lenge kurset eksisterer, og etter de til enhver tid gjeldende plikter vi har som næringsdrivende (f.eks. etter bokføringsloven). Vi sletter personopplysninger på forespørsel, som ikke er nødvendig å behandle etter nevnte plikter

Vennligst også les gjennom hele personvernerklæringen vår, som du finner på denne siden

Ingen avbestillings- eller angrerett

Kursets målgruppe er bedrifter/næringsdrivende og det er derfor, etter vanlig praksis, ingen avbestillingsrett, eller angrerett.

Hvem kurset er for – og ikke

Kurset er ment for bedrifter/næringsdrivende med gyldig organisasjonsnummer.

Kurset er ikke ment for offentlige virksomheter eller privatpersoner, og tilbys ikke til mindreårige. Kurset gir en grunnleggende innføring i GDPR, men er ikke ment for større og/eller mer komplekse virksomheter, og/eller som behandler store mengder personopplysninger, og/eller særlige kategorier personopplysninger, og/eller automatiseringer, herunder profilering.

Hva kurset dekker – og ikke

Nettkurset er laget for næringsdrivende/bedrifter med rollen “behandlingsansvarlig”.

Kurset dekker ikke en databehandlers plikter, offentlige virksomheters plikter, personvernombud, vurdering av personvernkonsekvenser, programvareutvikling med innebygd personvern, eller større og/eller mer komplekse virksomheter, og/eller som behandler store mengder personopplysninger, og/eller særlige kategorier personopplysninger, og/eller automatiseringer, herunder profilering.

 Kurset forsøker å dekke områdene innenfor GDPR som en liten bedrift må forholde seg til, men dekker ikke alle tenkelige eventualiteter eller situasjoner. Kurset er ingen erstatning for det å sette seg inn i lovverket, og enhver bedriftseier har det hele og fulle selvstendige ansvaret selv for å sette seg inn og drive i tråd i alle lover og regler som gjelder for sin virksomhet.

Ingen tjenester eller produkter, inkludert nettkurset, i regi av Bedre Bedrift AS / Rie Aleksandra Walle, er av juridisk art.

Kurstilgangen du kjøper er personlig

Du kjøper kun personlig tilgang til kursportalen. Det betyr at du ikke kan gi bort innloggingsinformasjonen din, eller laste ned og distribuere videoene eller slidene, til ansatte eller kollegaer, og heller ikke til andre utenfor bedriften din, som samarbeidspartnere, frilansere, rådgivere, konsulenter eller til noen annen part.

Du kan selvsagt fritt laste ned, bruke og dele malene til eget bruk i din egen bedrift, også med ansatte i bedriften. Det er strengt forbudt å kopiere, distribuere eller dele i noen form innhold fra kurset med noen annen part utenfor bedriften din, uendret eller endret. Det er ditt ansvar å sørge for at ansatte heller ikke deler noe innhold fra kurset, med andre parter utenfor bedriften.

Les mer i avsnittet Rettigheter nedenfor.

Varighet 

Du får tilgang til kurset så lenge det eksisterer i kursportalen (Kajabi LLC), og minst 3 måneder etter kjøpet. 

Priser og betalingsbetingelser

Alle priser er oppgitt i norske kroner, eksklusiv merverdiavgift. Kurset må betales fullt ut før tilgang gis til kursportalen. Du kan betale med kort eller faktura. Når betalingen er registrert gis tilgang til kurset umiddelbart, og senest innen én virkedag.

Rettigheter

Alt innholdet i nettkurset, samt alt innhold/promotering i forbindelse med nettkurset, er i regi av Bedre Bedrift AS, og er utviklet og eid i sin helhet av Rie Aleksandra Walle. Deling av kursinnhold med andre utenfor bedriften som har kjøpt kurset, er å betrakte som overtredelse av copyright, og er ulovlig. Det er lagt ned et betydelig arbeid for å lage dette nettkurset spesielt for andre små bedrifter, slik at flere får råd til å etterleve kravene – uten å måtte hyre inn dyre advokater eller konsulenter. Vær ærlig og redelig, og respekter innholdet i dette dokumentet – ikke gi bort gratis til uvedkommende det som andre har jobbet hardt for å lage!

Tekniske problemer / kursportal

Bedre Bedrift bruker en anerkjent kursportal for å tilgjengeliggjøre kurset, og er ikke selv ansvarlig for drift, vedlikehold og oppetid. Vi vet at det er en profesjonell plattform med godt rykte, men alt som finnes på internett er utsatt både for tekniske problemer og for databrudd. Vi kan ikke ta ansvar for at slikt skjer. Hvis noe uforutsett skulle skje, vil vi imidlertid gjøre alt vi kan for at du skal få tilgang til kursinnholdet, så snart som mulig.

Ansvarsfraskrivelse

Nettkursets tema er GDPR, ny personvernforordning, som er en del av personopplysningsloven. Rie Aleksandra Walle, som har utviklet og selger kurset i regi av Bedre Bedrift AS, har ingen juridisk utdannelse eller bakgrunn. Kurset gir således ikke juridiske råd eller veiledning av noen art. Alle råd, dokumentasjon, maler, informasjon m.m. må behandles deretter. 

Bedre Bedrift AS gjør sitt ytterste for at informasjonen i nettkurset og som gis til deg for øvrig, til enhver tid skal være korrekt og oppdatert, men vi påtar oss ikke ansvar for at innholdet kan være mangelfullt eller uriktig. Vi fraskriver oss ethvert ansvar for tap som kan oppstå som følge av slike eventuelle feil. 

Ved å akseptere disse vilkårene anerkjenner du denne ansvarsfraskrivelsen.

Tvister og verneting

Dine og våre rettigheter og plikter etter denne avtalen bestemmes i sin helhet av norsk rett. Dersom vi skulle bli uenige, og en tvist ikke blir løst ved forhandlinger eller mekling, kan du eller vi forlange tvisten avgjort med endelig virkning ved norske domstoler. Det er Bedre Bedrifts til enhver tid gjeldende forretningsadresse som er avgjørende for valg av verneting.

Close

50 % fullført

Gratis minikurs i GDPR!

Meld deg på nedenfor for umiddelbar tilgang til kurset. 😊

NB! Du har kun tilgang til kurset i 14 dager. Meld deg derfor kun på når du har satt av tid til det.

Personopplysningene dine behandles i tråd med Bedre Bedrifts personvernerklæring.