Er målet ditt å drive en lønnsom bedrift, som jobber for deg, og ikke omvendt?

Rie Aleksandra Walle Bedre BedriftHei! Velkommen hit til Bedre Bedrift.

Jeg heter Rie Aleksandra, og jeg hjelper dedikerte bedriftseiere som deg til å bygge en solid og profesjonell bedrift; med stabil inntekt, trygghet i tilfelle sykdom og i ekstra travle perioder, og visshet om at du driver i samsvar med lover og regler. 

Du jobber mye, og det har du alltid gjort. Du er et skikkelig arbeidsjern og elsker nye prosjekter og utfordringer. Du har masse pågangsmot, energi og entusiasme.

Du har gått fra å være nybegynner til å bygge en solid karriere med gode referanser og ditt eget varemerke. Folk vet at når du er involvert i et prosjekt, er det orden i sakene. Du er pålitelig og leverer kvalitet til avtalt tid.

Likevel får du ikke de resultatene du ønsker deg, som gjør at du virkelig bestemmer og har kontroll over din egen hverdag. Du har lagt så mange planer for egen bedrift, men klarer ikke å være så strukturert som du vet er nødvendig for å nå målene dine. Det er for mange oppgaver du ikke liker, orker eller har tålmodighet til å gjøre.

Og nå vet du ikke hvor du skal begynne.

Det å drive egen bedrift trenger ikke å være så krevende, så utmattende. Og det er ikke det man ser for seg når man starter for deg selv. Drømmen er frihet og selvstendighet. Å skape noe, realisere en idé. Det handlet om glede, din egen identitet – og kanskje litt galskap!

Om meg

Jeg har jobbet med strategi, prosjektledelse og forretningsutvikling i over 12 år. Min styrke ligger i strategi, orden og systemer. Derav S.O.S. for små bedrifter. 😉 Mange av disse årene har jeg jobbet i Norden og Midtøsten, så jeg har lang erfaring med utfordrende arbeidsmiljøer- og kulturer. Det kommer godt med når man jobber med gründere!

Rie Aleksandra Walle workshop Bedre Bedrift

I dag er jeg prosjektleder for innføring av ny læringsplattform ved Høyskolen Kristiania. Du jobber kanskje allerede med en slik plattform selv, om du selger, eller planlegger å selge, egne nettkurs? Coursera, Teachable, Kajabi, OptimizePress og Simplero er bare noen eksempler.

Det er så mange systemer, verktøy, rutiner, lover og regler å forholde seg til som bedriftseier. Det blir fort kaotisk, og til slutt mister man kanskje helt oversikten.

Og mangel på systemer kan fort være drepen for bedriften din.

Bedre Bedrift får deg på rett spor igjen

Som deg er også jeg en ambisiøs gründer som brenner for en idé. Min drøm er å hjelpe andre gründerspirer og bedriftseiere med å bygge rammeverket rundt en solid bedrift, så man rekker å gjøre det som faktisk er kjernevirksomheten sin.

Begynn her med en gratis mal som hjelper deg til å nå målene dine.

Rie Aleksandra Bedre Bedrift

Jeg bruker mine mange års erfaring fra arbeidslivet til å hjelpe deg til å komme inn på riktig spor, få oversikt over bedriften din, og få en struktur i hverdagen som fungerer.

Hvis du får på plass en solid grunnmur, med systemer som ruller og går, kan du ta ut det kreative, det skapende, det revolusjonerende i deg – det som fikk deg til å ville bli gründer til å begynne med.

Det er på tide å realisere drømmen din om en egen bedrift – som jobber for deg, og ikke omvendt.

Du er kommet til rett sted.

Tips og triks for en bedre bedrift!

Motta Bedre Bedrifts månedlige nyhetsbrev, som av og til kan inneholde informasjon om mine produkter og tjenester. Jeg lover å ta godt vare på dataene dine og slette de på forespørsel, jfr. personvernerklæringen

Null spam. Meld deg av når som helst. Hilsen Rie Aleksandra 🙂 Powered by ConvertKit

GDPR gjort enkelt, for små bedrifter

Jevnlige oppdateringer med nyttige tips og råd. Gratis mal for protokoll. Først beskjed om webinarer og kurs! Les hvordan dataene dine ivaretas i personvernerklæringen.

Null spam. Meld deg av når som helst. Hilsen Rie Aleksandra 🙂 Powered by ConvertKit