Er målet ditt å drive en lønnsom bedrift, som jobber for deg, og ikke omvendt?

Lurer du på hva Bedre Bedrift kan hjelpe deg med? 🤔 Det kan du lese mer om her.

Rie Aleksandra Walle Bedre BedriftHei! Velkommen hit til Bedre Bedrift.

Jeg heter Rie Aleksandra, og jeg hjelper dedikerte bedriftseiere som deg til å bygge en solid og profesjonell bedrift; med stabil inntekt, trygghet i tilfelle sykdom og i ekstra travle perioder, og visshet om at du driver i samsvar med lover og regler. 

Du er bedriftseier, og det er du stolt av! Du har jobbet lenge for å bygge noe eget, fra bunnen av. Drømmen din har alltid vært å drive for deg selv. Og nå gjør du det – gratulerer! Du er en av de som bygger Norge!

Det spiller ingen rolle hva du eller andre kaller deg – om det er gründer, entreprenør, kremmer eller selvstendig næringsdrivende. Du trenger ikke å være en tech start-up, eller ha ambisjoner om å bli en «unicorn». Vi gjør alle noe viktig, og vi som har egne, små bedrifter er med på verdiskapning i samfunnet. Vi er viktig for lokalmiljøet, og for dette landet. 🇳🇴

Men, småbedriftseiere har ofte noen særlige utfordringer. Kanskje føler du at du alltid har for lite tid. Uansett hvor hardt og hvor mye du jobber, så får du aldri tatt unna alle gjøremål, eller nådd alle målene du har satt deg.

Du føler deg ofte overveldet over regnskap, rapporteringsplikter, GDPR, et konstant jag etter nye kunder og salg. Og i tillegg må du mestre markedsføring, sosiale medier, Google Analytics, Facebook Piksel og alt på nettsiden din (WordPress, webhotell, SSL, personvernerklæring +++)…

Er det rart vi ofte føler oss sånn her –> 🤯

Ikke lyst å bruke 70 000 på advokater?

Alternativet er billigere, du sitter trolig igjen med mye mer, og du vil endelig skjønne nøyaktig hva du trenger å gjøre med GDPR! Vi behandler dataene dine i tråd med personvernerklæringen.

Meld deg på og få en gratis mal for protokoll! Meld deg av når som helst. 🙂 Powered by ConvertKit

Du har lagt så mange planer for egen bedrift, men du klarer ikke å være så strukturert som du vet er nødvendig for å nå målene dine. Det er for mange oppgaver du ikke liker, orker eller har tålmodighet til å gjøre.

Du vet at du bør jobbe smartere, og få de riktige tingene gjort. Du vet at du sannsynligvis ikke må jobbe mer, men mer effektivt.

Og nå vet du ikke hvor du skal begynne.

Det å drive egen bedrift trenger ikke å være så krevende, så utmattende. Og det er ikke det man ser for seg når man starter for deg selv. Drømmen er frihet og selvstendighet. Å skape noe, realisere en idé. Det handlet om glede, din egen identitet – og kanskje litt galskap!

Og på denne siden kan du lese mer om hvordan jeg og Bedre Bedrift kan hjelpe deg med en ny start på bedriften din. Vi jobber for deg – småbedriftseieren!

Om meg

Jeg har jobbet med strategi, prosjektledelse og forretningsutvikling i over 12 år. Min styrke ligger i strategi, orden og systemer. Derav S.O.S. for små bedrifter. 😉 Mange av disse årene har jeg jobbet i Norden og Midtøsten, så jeg har lang erfaring med utfordrende arbeidsmiljøer- og kulturer. Det kommer godt med når man jobber med gründere!

Rie Aleksandra Walle workshop Bedre Bedrift

I dag er jeg prosjektleder for innføring av ny læringsplattform ved Høyskolen Kristiania. Du jobber kanskje allerede med en slik plattform selv, om du selger, eller planlegger å selge, egne nettkurs? Coursera, Teachable, Kajabi, OptimizePress og Simplero er bare noen eksempler.

Det er så mange systemer, verktøy, rutiner, lover og regler å forholde seg til som bedriftseier. Det blir fort kaotisk, og til slutt mister man kanskje helt oversikten.

Og mangel på systemer kan fort være drepen for bedriften din.

Bedre Bedrift får deg på rett spor igjen

Som deg er også jeg en ambisiøs gründer som brenner for en idé. Min drøm er å hjelpe andre gründerspirer og bedriftseiere med å bygge rammeverket rundt en solid bedrift, så man rekker å gjøre det som faktisk er kjernevirksomheten sin.

Begynn her med en gratis mal som hjelper deg til å nå målene dine.

Rie Aleksandra Bedre Bedrift

Jeg bruker mine mange års erfaring fra arbeidslivet til å hjelpe deg til å komme inn på riktig spor, få oversikt over bedriften din, og få en struktur i hverdagen som fungerer. Er vi en match? Les mer om tjenester, hva tidligere kunder sier, og mitt verdigrunnlag, på denne siden.

Hvis du får på plass en solid grunnmur, med systemer som ruller og går, kan du ta ut det kreative, det skapende, det revolusjonerende i deg – det som fikk deg til å ville bli gründer til å begynne med.

Det er på tide å realisere drømmen din om en egen bedrift – som jobber for deg, og ikke omvendt.

Du er kommet til rett sted.

Tips og triks for en bedre bedrift!

Motta Bedre Bedrifts månedlige nyhetsbrev, som av og til kan inneholde informasjon om mine produkter og tjenester. Jeg lover å ta godt vare på dataene dine og slette de på forespørsel, jfr. personvernerklæringen

Null spam. Meld deg av når som helst. Hilsen Rie Aleksandra 🙂 Powered by ConvertKit