Om Tjenester Butikk Kontakt Blogg ENG Gratis minikurs

Ikke start din egen bedrift!

Det er nemlig ikke for de sarte. Du blir ikke rik over natta, trolig ikke mangemillionær og det å drive en lukrativ glossy "onlinebusiness" hjemmefra i yogabukse er en myte.

Fra ansatt til eier

26 år gammel ble jeg daglig leder for to klinikker, og lærekurven var ekstremt bratt! Jeg fant raskt ut at det å drive bedrift ikke er en enkel oppgave, og heller ikke for alle...

Alt var nytt. Regnskap, MVA, personalansvar, markedsføring, oppdatering av nettside, SEO, kalkyler, ordne med vaktmester og vasking, visittkort og veldig mye mer – som alle som driver egen bedrift også er godt kjent med.

Og, hvis du driver helt for deg selv, uten (andre) ansatte, kjenner du alt dette på kroppen hver eneste dag. 

Når hadde du ferie sist? (Ordentlig 100% fri-ferie, ikke "bare jobbe litt"-ferie.) Hvor mange ganger har du stått fast på regnskapsmessige ting, eller lurt på hvilket system du skal velge, om det er for regnskapet, sende ut nyhetsbrev eller for skylagring? 

Og hvor ofte sjekker du nettbanken din med en stor klump i magen, fordi du vet at du trolig ikke har nok penger der til at du kan slappe av neste måned heller? 💸

Som daglig leder har man mange slike utfordringer. Men det er noe helt annet når det er sin egen bedrift og «baby», når det er 100% sine egne penger det gjelder. 

Når det er sitt eget liv, og det til sine nærmeste, som en kanskje skal forsørge. Da kjennes det på kroppen på en helt annen måte.

Over 70% av nyetablerte bedrifter i Norge går konkurs innen 5 år. Og nesten like mange de påfølgende 5 årene. Det er mange knuste drømmer.

Og min hårete tiårsplan for Bedre Bedrift er å redusere denne triste konkursstatistikken.

Jeg vil hjelpe sånne som deg. Som har drømt å drive egen bedrift i mange år, skape noe spesielt og som vil bestemme over egen hverdag og fritid.

Du som er ekspert, med høy kompetanse på feltet ditt; rådgiver, prosjektleder, forfatter, foredragsholder, trener, advokat, journalist, takstmann, designer, ingeniør, lærer. Som brenner for det du driver med, er svært dyktig og som vet at du kan hjelpe mange andre.

Som er møkk lei av å slave for andre og sitte igjen med smuler. Som vil være din egen sjef.

I dag driver jeg min egen bedrift på fulltid! 

Og selv om jeg ikke hadde den økonomiske bufferen jeg ønsket meg da jeg sendte inn oppsigelsen på dagjobben, har bedriften min vært lønnsom og jeg har tatt ut full lønn fra og med første måned. 💰 

For å få til det fulgte jeg en konkret strategi, med noen klare prioriteringer underveis.

Det jeg lærte som daglig leder har vært gull verdt på min egen gründerreise (f.eks. hvordan man ved å analysere bedriften kan spare 200 000,- i unødvendige utgifter), men også erfaringene fra da jeg jobbet med gründere i Qatar gjennom EY (Ernst & Young), som senior innovasjonsrådgiver i Nordic Innovation, med læringsplattformer som prosjektleder ved Høyskolen Kristiania og alle andre jobber der jeg har fokusert på systematisering, effektivisering og forbedringer.

Totalt har jeg jobbet med strategi, prosjektledelse og forretningsutvikling i over 13 år, i Norge, Norden og Midtøsten. Mine solide erfaringer vil jeg bruke til å hjelpe deg til også å etablere en effektiv, lønnsom og profesjonell bedrift.

En bedrift du er stolt av, som du brenner for, og som er DIN.

Hvis du kjenner deg igjen i det jeg skriver så ta kontakt for en prat. Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Hilsen fra Rie Aleksandra
Eier og daglig leder 
Bedre Bedrift AS
Personvern

Dette er Bedre Bedrift

Visjon

Bedre Bedrifts visjon er Mer overskudd.

Det betyr mer overskudd for deg som kunde eller samarbeidspartner, for Bedre Bedrift, og uansett om det gjelder økonomi eller helse. Vi mener at det skal være gøy å drive egen bedrift, uten at det går på bekostning av familie eller fritid. 

Og når du driver en bedre bedrift, da får du også mer overskudd.

 

Misjon

Mer overskudd gjennom effektive, lønnsomme og profesjonelle bedrifter - for eiere, ansatte og for samfunnet.

 

Verdier

Vi tar verdigrunnlaget vårt på alvor. Dette er ikke noe vi har laget som ligger i en skuff. Verdiene gjenspeiles i alt vi gjør - hver dag, i alle beslutninger, og i dialogen vår med kunder, samarbeidspartnere og andre.

1. Integritet

Bedre Bedrift driver på en åpen, transparent og redelig måte. Du som kunde skal være trygg på at du ikke blir «fakturert med gaffel». Vi vil alltid jobbe for å overføre kompetansen du betaler for, slik at du ikke trenger å leie inn konsulenter igjen. Vi respekterer personvernet til alle vi har en relasjon med og vi kopierer aldri andres arbeid og fremstiller det som vårt eget.

2. Kvalitet

Bedre Bedrift står for kvalitet. Du kan være trygg på at du får det du betaler for. Og selv om vi også kan gjøre feil, så slurver vi aldri. Vi jobber smart, systematisk og effektivt og garanterer kvalitet i hvert ledd helt frem til og med sluttleveransen. Vi lover at du får full uttelling for hver eneste krone du har investert i oss.

3. Ærlighet

Vi mener at det beste samarbeidet er basert på åpenhet, ærlighet og klare forutsetninger. Vi vil aldri kaste bort tiden din, eller la være å si noe vi mener er viktig for at du skal kunne drive effektivt, lønnsomt og profesjonelt.

Om Bedre Bedrift AS

Forretningsadresse: PB 61, 1416 Oppegård
Foretaksregisteret 921 119 224 MVA 
Daglig leder: Rie Aleksandra Walle

Close

50 % fullført

GDPR Sprint! 🏃‍♀️

Meld deg på nedenfor for å få vite mer. Vi sprinter siste uken i januar.

Personopplysningene dine behandles i tråd med Bedre Bedrifts personvernerklæring.