Om Tjenester Butikk Kontakt Blogg Småbedriftspakka

Drømmer du om å drive en lønnsom nettbasert bedrift?

Skap en stabil og trygg inntekt gjennom å selge kvalitetsprodukter- og tjenester på nett

Meld deg på

Slik kan Bedre Bedrift hjelpe deg

Ikke kast bort mer tid og penger på å lete etter det riktige verktøyet eller systemet, eller å prøve å tilpasse det du har!
Hvis du er klar til å investere i en bedrift der du som en ekspert på ditt fagfelt har en trygg og stabil inntekt gjennom digitale produkter og tjenester, da har du kommet til riktig sted.

"Rie er tvers gjennom profesjonell og ambisiøs på fagets vegne. Og da tenker jeg spesielt på GDPR/personvern, som jeg har hatt den store glede å samarbeide med henne om gjennom [digitale] kurs og opplæring av småbedrifter."

Paal Stavrum
Eier og daglig leder, Miniforetak.no

Kajabi* (sponset lenke) har alt du trenger for å drive en lønnsom nettbasert bedrift, med nettside, blogg, nettbutikk, kursportal, medlemsportal og e-postmarkedsføring.

Du må bare vite hvordan du skal sette det opp så du sikrer at du leverer kvalitet til kundene dine, og fremstår profesjonell hele veien. Kvalitet foran kvantitet - alltid.

Jeg hjelper deg som driver eller vil starte egen bedrift med å tjene penger på digitale produkter og tjenester. 

Slik jeg selv har gjort og lykkes med.

Meld deg på her for å lære mer om hvordan du som ekspert (takstmann, journalist, rådgiver, prosjektleder, foredragsholder, markedsfører, økonom ++) kan bruke Kajabi og andre verktøy til å skape en lønnsom og profesjonell bedrift, med stabil inntekt over tid.

Personvern

Hei! Hvis du vil drive en effektiv, lønnsom og profesjonell bedrift med en fast inntektsstrøm, da har du kommet til riktig sted. Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende prat!
— Rie Aleksandra Walle, Bedre Bedrift AS

* Vil du prøve Kajabi? Da blir jeg glad for om du bruker min sponsede lenke. Det betyr at dersom du kjøper Kajabi etter å ha klikket på denne, får jeg provisjon av salget. Pengene går til å videreutvikle Bedre Bedrift, slik at jeg kan bruke tid på utvikle konseptet videre. Du kan være trygg på at jeg aldri anbefaler noe jeg ikke har testet grundig selv, inkludert kundeservice og responstider. Ta kontakt med meg hvis du har noen spørsmål rundt dette.

Om Bedre Bedrift AS

Forretningsadresse: PB 61, 1416 Oppegård
Foretaksregisteret 921 119 224 MVA 
Daglig leder: Rie Aleksandra Walle

Ikoner fra Flaticon, brukt under CC 3.0 BY
Close

50 % fullført

Proff og lønnsom bedrift - ja takk!

Lær mer om hvordan du kan bruke Kajabi til å bygge en proff nettside, lage digitale kvalitetsprodukter- og tjenester og skape en jevn inntekt fremover. Meld deg av når som helst. 🙂

Personvern