Vil du bare bli ferdig med GDPR?* 🏃‍♀️

GDPR trenger ikke å være dyrt, vanskelig og tidkrevende - du må bare vite hva du skal gjøre. Bedre Bedrift gir deg den praktiske hjelpen du trenger til å få de 3 viktigste stegene på plass.

Slik fungerer det

"For [de som ikke har gjort noe] er det aller viktigste [å få] på plass en oversikt over hvordan de behandler sine personvernopplysninger."

Direktør i Datatilsynet, Bjørn Erik Thon

* Som med regnskap er GDPR et pågående arbeid vi ikke blir ferdig med. Men Sprinten hjelper deg å få det viktigste på plass. Etter å ha jobbet med Bedre Bedrift vil du forstå hva GDPR betyr for din bedrift, og ha kunnskapen til å fortsette arbeidet på egen hånd

"Det er alltid tidkrevende å sette seg inn i nytt regelverk, skaffe seg oversikten over hvilke prosesser som omfattes i bedriften og få på plass rutiner. Men med Sprinten fikk vi rask oversikt og masse kunnskap på kort tid. Som ansvarlig bedriftsleder må man bare ta seg tid til dette!"

Grete Almås
Administrasjonssjef, Panthera Norge

DE 3 VIKTIGE STEGENE DU FÅR HJELP MED

Med utgangspunkt i Datatilsynets anbefalinger, men skreddersydd for deg som driver en liten bedrift.
Gjør du disse oppgavene er du langt på vei i GDPR-arbeidet. Mange har begynt, men synes at det er uoversiktlig, uklart og vanskelig å bli trygg på - og gjør det dessverre ikke riktig.

Bedre Bedrift vet nøyaktig hva du trenger å gjøre, og hjelper deg helt konkret med:

1.
Få en oversikt over personopplysninger

Du er pliktig å ha oversikt over hvilke personopplysninger du behandler (føre protokoll), og vi starter med å få denne på plass. Protokollen er utgangspunktet for resten av GDPR-arbeidet, og er derfor spesielt viktig.

2.
Få på plass databehandleravtaler

Du skal ha en databehandleravtale med alle leverandørene du bruker, som behandler personopplysninger på dine vegne (Microsoft, Dropbox, Fiken, MailChimp osv.). Jeg viser deg nøyaktig hva du trenger å gjøre.

3.
Skriv og publiser personvernerklæringen

Du er pliktig å informere alle du behandler personopplysninger til. Personvernerklæringen er "ansiktet utad" og skal ligge på nettsiden din. Du får malen du trenger og steg for steg hjelp med å fylle den ut.

I tillegg til alt over, og dedikert personlig oppfølging fra Bedre Bedrift, får du:

Trygghet

Kunnskap om GDPR tilpasset din bedrift, slik at du kan fortsette arbeidet på egen hånd.

Samfunn og direktesendinger

Tilgang til et lukket forum med daglige direktesendinger.

Kursportal, maler og verktøy

Tilgang til kursportal med ALT du trenger for å gjøre arbeidet - i ditt eget tempo.

Slik fungerer det

"Jeg er så glad for at jeg prioriterte å ta Sprinten og jeg forstår GDPR på en helt annen måte nå. Her får du alt om GDPR på én plass, alle verktøy du trenger, tilgang til veileder og slipper å lete rundt etter informasjon (du ikke vet om du kan stole på). Jeg fikk en fantastisk oversikt og protokollen blir veldig nyttig framover. Hvis du i det hele tatt vurderer å kjøpe sprinten, da er det et tegn på at du bør kjøpe den."

Nina Bakken Bye
Bye9design og Rydd bort rotet

Hvorfor velge Bedre Bedrift?

Hei! Jeg heter Rie Aleksandra Walle og jeg hjelper startups og små bedrifter å drive effektivt, lønnsomt og profesjonelt. Målet mitt er at du skal drive en bedrift du er stolt over!

Jeg har over 13 års erfaring fra privat og offentlig sektor, i Norge, Norden og i Midtøsten, og har jobbet spesielt med prosjektledelse, forretningsutvikling, strategi, innovasjon og entreprenørskap.

Mitt første møte med GDPR var i Difi (Direktoratet for forvaltning og IKT). Da var det slides tettpakket med tekst, og det virket veldig komplisert! Etter det har jeg brukt flere hundre timer på å sette meg grundig inn i GDPR, for små bedrifter spesielt. Jeg holder nå kurs, foredrag og bistår virksomheter 1-til-1.

Jeg vet at jeg kan hjelpe deg også.

KJØP

Slik fungerer det 🚀

Når du har betalt får du en e-post med innloggingsdetaljer og umiddelbar tilgang til kursportalen. Du får også tilgang til det lukkede forumet, der du kan stille spørsmål under hele Sprinten. Det blir 4-5 direktesendinger hver dag. Du kan delta direkte eller se videoene i opptak - når det passer deg.

I løpet av Sprinten får du hjelp til å: 

  1. Lage en oversikt over personopplysninger du behandler i bedriften (behandlingsprotokoll - det viktigste dokumentet i GDPR-arbeidet!)
  2. Innhente databehandleravtaler
  3. Skreddersy personvernerklæringen

Og da har du de tre viktigste stegene i GDPR-arbeidet på plass!  

Jeg lover at jeg personlig skal hjelpe deg hvert steg på veien. 

Du bør som minimum sette av en halv dag.

Og hvis du er i tvil, spør deg selv: hvor mye tid har du brukt så langt, bare på å tenke på alt du skulle gjort med GDPR? På å lese artikler, gå på seminarer og kurs, uten at du faktisk har fått utført de viktigste tingene?

Om du setter av tid og jobber systematisk tar det ikke lang tid å få ferdig grunnmuren i arbeidet. Siden du får ferdige maler går det mye raskere enn om du gjør det alene - og det blir helt riktig. 

Som deg, driver også jeg en liten bedrift. Jeg vet hvor vanskelig det er å ta seg tid til "de kjedelige tingene". Sprinten er skreddersydd med tanke på nettopp dette, og går derfor over flere dager. Alle dagene står jeg på pinne for deg, for å få deg over GDPR-kneika.

Hva må DU gjøre?

Du må sette av tid i kalenderen din og prioritere arbeidet. Jeg vil at du skal komme i mål. Men for at du skal lykkes er jeg er helt avhengig av at du selv tar ansvar for å gjøre oppgavene du får. Og sammen skal vi få deg gjennom alle stegene.

"Etter å ha gjennomført minikurset og sett den første livesendingen kjente jeg at motivasjonen for å få på plass GDPR steg fra -100 til + 50! Rie har klart å gjøre GDPR enkelt og forståelig og på en lett fordøyelig måte. Jeg anbefaler hennes kurs på det varmeste til deg som føler at du ikke har helt kontroll på dette området."

Veronika Bazika
Pan Innovasjon AS

Din investering

Hva koster det at du fortsetter å kaste bort time etter time, eller dag etter dag, på å prøve å lære deg GDPR selv? Hvor mye koster det, i verste fall, å få en bot på 4% av omsetningen din? Hva koster det bedriften din om du får et dårlig rykte på deg, fordi du ikke tar personvernet til kundene dine på alvor?

Å få på plass det grunnleggende i GDPR trenger verken å koste mye, eller ta mye tid - hvis du jobber med den rette bedriften. Og tryggheten du vil sitte igjen med etterpå, den er ubetalelig!

KUN

5 900,-

EKS. MVA.

Her får du ikke bare maler og et system du må lære deg selv - du får personlig veiledning av Bedre Bedrift hele veien. Du får:

✅ Forståelse for hva GDPR
innebærer for deg

✅ Behandlingsprotokoll

✅ Databehandleravtaler

✅ Personvernerklæring

➕ Lukket forum

➕ Alle maler og verktøy du
trenger i en egen kursportal

VENTELISTE

"GDPR-Sprinten er et godt verktøy for at bedrifter skal lykkes med GDPR."

Anne Lein Kristiansen
Prosjektleder, Tindved Kulturhage AS

Hva venter du på?

Og du, hvis du er usikker på om Sprinten er riktig for deg, ring meg og spør - 95882744. Eller send meg en melding på [email protected]

KUN

5 900,-

EKS. MVA.

Her får du ikke bare maler og et system du må lære deg selv - du får personlig veiledning av Bedre Bedrift hele veien. Du får:

✅ Forståelse for hva GDPR
innebærer for deg

✅ Behandlingsprotokoll

✅ Databehandleravtaler

✅ Personvernerklæring

➕ Lukket forum

➕ Alle maler og verktøy du
trenger i en egen kursportal

VENTELISTE

"I over et år prøvde vi å bli "GDPR-klar", men det var umulig å få oversikt, og skjønne hva som var riktig for akkurat min bedrift. Det var derfor en enorm lettelse å bli forklart GDPR på en enkel (og engasjerende!) måte. I samarbeid med Bedre Bedrift fikk vi GDPR på plass, til en brøkdel av prisen advokatene skulle ha. Jeg kunne følge en oppskrift, endelig senke skuldrene, og slapp å bekymre meg for om jeg gjorde feil. Vi var så fornøyde at vi endte opp med et langsiktig samarbeid med Bedre Bedrift!"

Frode Bjørnevik
Eier og daglig leder, Mahoom.no

"I Animer tar vi GDPR og personvern på alvor. Derfor var Rie Aleksandra fra Bedre Bedrift på besøk i dag, for å gi alle oss som jobber i Animer et morsomt og lærerikt GDPR-kurs."

Animer AS

FRISTEN HAR GÅTT UT 😱

Sett deg på ventelisten for å få først beskjed når Sprinten åpner igjen!

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

Alle ikoner er hentet fra Freepik via Flaticon, etter Creative Commons BY 3.0

Close

50% ferdig

🏃‍♂️

Sprinten er skreddersydd for startups og små bedrifter, og tar deg steg-for-steg gjennom de viktigste tingene du må ha på plass i dag.

Ikke la etterpåklokskapen koste deg dyrt - Datatilsynet gir nemlig ingen amnesti for manglende GDPR-etterlevelse i 2019!

Sett deg på ventelisten her, så kontakter jeg deg når Sprinten åpner igjen. 🤓